Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Z-Air Thermo Trade Kft.
Cím:
8800 Nagykanizsa, Zemplén Győző utca 11/b
Nyitvatartási idő:
Hétfő:09:00 - 17:00
Kedd:09:00 - 17:00
Szerda:09:00 - 17:00
Csütörtök:09:00 - 17:00
Péntek:09:00 - 17:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
Telefon:
+36308902917
Weboldal:
Áruház neve:
hutsdlemagad.hu
Adószám:
26253174-2-20
EU adószám:
HU26253174
Cégjegyzék szám:
20-09-075909
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Zalaegerszegi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2018.02.08
Bankszámlaszám:
12088007-01628542-00100009
Kapcsolattartó neve:
Polgár Zoltán
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/8902917
Kapcsolattartó e-mail címe:
info [kukac] hutsdlemagad.hu
Szállítás
Kiszállítás saját futárral
Szállítási költség: 0 Ft

Kiszállítás saját futárral részletezése:

Tisztelt Vásárlónk!

A termék(ek) kézbesítése, szállítása saját autóval történik. Ezzel a módszerrel arra törekszünk, hogy a Vevőink minél gyorsabban vehessék kézhez a megrendelt termék(ek)et. A termék szállítási idejét telefonon keresztül egyeztetjük. A tényleges szállítási dátumról lehetősége van egyeztetni kollégáinkkal e-mailben, és telefonon.

Kiszállítás időtartama: Raktáron lévő készülék(ek) esetén a rendelés feldolgozásától számított 1-3 munkanapon belül. Ettől eltérő esetekben a készülék(ek) készletre történő beérkezésétől számított 1-3 munkanapon belül.

Szállítási díj: Áruházunk aktuális díja visszavonásig, illetve egyéb bejelentés bekövetkeztéig díjmentes Magyarország határain belül.

Szállítás feltételei: A házhozszállítás a címre szállítást tartalmazza, és nem a rendeltetési helyre helyezést (nem tartalmaz emeletre szállítást, kicsomagolást, csomagoló anyag elszállítást, régi készülék elszállítást). A kiszállítást jellemzően egy személy végzi, így a szállítási címen belüli árumozgatás terhe a Vevőre hárul. Eltérő szállítási igényt is igyekszik áruházunk teljesíteni, ez azonban minden esetben egyedi megállapodást igényel. Amennyiben a Vevő, a megrendelés során nem tartózkodik a megadott szállítás címén, ebből adódóan a csomag kézbesítése sikertelenné válik - Vevői magatartásból bekövetkezett meghiúsulás -, akkor a Áruházunk a megrendelést törli. Ilyen esetben, ha a Vevő utólag mégis kéri a termék újbóli (második alkalommal történő) kézbesítését, köteles az újbóli kézbesítés költségét előre átutalással megfizetni a Áruházunk részére.

A készülék(ek)et a kézbesítő személytől való átvétellel, és az átvételt igazoló dokumentum szignójával a kár, illetve sérülésveszély a Vevőre hárul át, a készülék(ek) mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, tekintettel arra, hogy a Vevőnek lehetősége van arra, ha kéri, hogy a csomag felbontásra kerüljön, és a megtekinthesse. Ha a csomag felbontásra kerül és a Vevő a készülék(ek)kel kapcsolatos sérülést nem talál, de a későbbiekben mégsem szeretné a terméket, akkor a szállítólevél, számla szignója a továbbiakban nem zárja ki az elállási jog gyakorlását. A szállítólevél, számla szignójával tehát elismeri, hogy az átvett küldemény mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

Ha a Vevő sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson az átvétel során, a sérülésekről a kézbesítést végző személy jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Áruházunk díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért Áruházunk felelősséget nem vállal! Áruházunk telephelyét valamennyi árú kamerarendszer által bizonyíthatóan sérülésmentes állapotban hagyja el, így egy esetleges vita esetén a kiszállításkori állapot felvétel alapján igazolható.

Fizetés
Átutalás
Utánvét

Bankkártyás fizetés részletezése:

Tisztelt Vásárlónk!

Webáruházunk részére az OTP Simple Pay biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Simple Pay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a szolgáltató által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}.
Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

MasterCard (dombornyomott)
Visa (dombornyomott)
Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
Maestro Az OTP Simple Pay internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Simple Pay bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibo-csátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP Simple Pay oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Előreutalás részletezése: 

Átutalásos fizetés esetén a megrendelés vételárát az átvétel előtt kell kiegyenlítened!
A rendelés véglegesítését követően munkatársunk a díjbekérőt küldj a megrendeléskor regisztrált e-mail címre. A dokumentumot elektronikus formában kapod meg, mely dokumentumon megtalálod az utalandó összeget, a bankszámlaszámot és egyéb, szükséges információkat.

Fontos, hogy mindig az adott rendelésed pontos összeget utald, a közlemény rovatban pedig kizárólag csak az adott rendelésed bizonylat számát tűntesd fel, másra nincs szükség!

Kérjük, hogy kerüld a több rendelés, egy utalással történő kiegyenlítését! A díjbekérő kiküldését követően 3 naptári nap áll rendelkezésedre a vételár átutalásához, ezt követően a rendelésed vételár kifizetésének hiányában automatikusan törlésre kerül. 

A rendelés feldolgozására csak a vételár, számlánkra való beérkezése után kerül sor!

Utánvét részletezése:

A szállítmányozási szolgáltatónak adott azon meghagyás, hogy valamely csomagküldeményt csak meghatározott pénzösszeg (utánvétel) kifizetése ellenében kézbesítsen a címzettnek és ez összeget a feladónak kifizesse (jelen esetben készpénzben).